divendres, 27 de març de 2009

EL TÚNEL DE LA CONRERIAEl titular del Periodico del proppassat dia 25, que hem reproduït aquí, és prou expressiu, assenyalant que finalment Badalona i la resta de la comarca del Barcelonès nord disposarà d’una millor comunicació amb el Vallès, en un termini no gaire llarg de temps.

Les comunicacions entre les comarques costeres i el Vallès, ha esdevingut una necessitat imprescindible, pel desenvolupament de l’economia, de la nostra ciutat i els pobles i viles que ens envolten.

El projecte que al final del llarg procés, ha estat pensat i meditat, i no fruït de la improvisació, com el que intentava encolomar, el darrer govern de la Generalitat de Catalunya de Convergència i Unió, compta amb tots els pronunciaments favorables dels alcaldes de les poblacions afectades i fins i tot sembla que de la comunitat de frares de la Cartoixa de Montalegre.

Aquest nou eix viari, obre un munt de possibilitats, de millorar el transport públic per moltíssim gent, que avui es veuen en la necessitat d’agafar el cotxe per accedir al lloc de treball en els diferents polígons de Sabadell, Terrassa, Polinya, Parets, Mollet, etc.

Badalona, gràcies a aquest nou vial, pot convertir-se en un important nus de comunicacions, doncs esdevindrà la comunicació més curta entre els pobles del Baix Maresma i els dos Vallès. Perquè això esdevingui una realitat, cal que la ciutadania de Badalona, pressioni al seu ajuntament, perquè aquest a la vegada pressioni a l’Entitat Metropolitana del Transport, en el mateix sentit.

No hauríem de perdre temps, i els moviments ciutadans, com la Federació d’Associacions de Veïns, Badalona Comerç, la Federació d’Empresaris, el RACC, la PTP , Badalona Camina i tots aquells a qui interessi el tema ja ens hauríem de començar a bellugar per establir les bases mínimes que hauria de tenir un servei com el que estem proposant.

No ho dubteu ni una mica que la gent de Badalona Camina, ens mourem en aquest sentit. No trigareu a tenir notícies nostres.

Fes-te soci de Badalona Camina, i col·labora en la millora de la teva ciutat. No cal pagar cap quota. Truca al telèfon 647716650 i facilita’ns les teves dades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada